Snoop Dogg’ın Death Row Kayıtlarından George Floyd İçin Adalet Arayışına NFT Girişimleri

İstanbul’dan herkese merhaba. Bugün 18 Nisan Pazartesi. Hava sıcaklığı en yüksek 10 derece gözüküyor. Yağmurlu günün NFT haberleriyle karşınızdayız. Okumak için aşağıya kaydırın.

Ne yazık ki, NFT alanında yeni bir kimlik avı dolandırıcılığı pusuda bekliyor. Twitter’da @serpent tarafından bildirildiği üzere bu dolandırıcılık, bir kişiden 650.000 dolar çaldı ve dikkatli olmazsanız çok daha fazlasının başına gelebilir.

The Fabricant ve World of Women’ın arkasındaki ekipler, modayı meta evrene taşımak ve web3 alanına daha fazla kadını dahil etmek için ortaklık kurdu.

Hip-hop sanatçısı Snoop Dogg, yenilenen NFT merkezli Death Row kayıtlarının ilk sürümünün çıkacağına dair ipuçları verdi.

Singapurlu rapçi ShiGGa Shay, 16 parçalık NFT koleksiyonunu piyasaya sürüyor.

Fransız perakende devi Carrefour, arıları kurtarmak için Sandbox tabanlı misyonuyla sanal alemde bir süpermarket başlattı.

Amerika’yı ve tüm dünyayı ayağa kaldıran olayda George Floyd’un kardeşi Terrence Floyd, ırk eşitliği için bir NFT koleksiyonu piyasaya sürüyor. Koleksiyon, adalet için mücadeleyi vurgulayacak.

Sanatçı “Eloh Projects” Somnium’da canlı olarak lansman yapacak.

Dünyaca ünlü İspanyol ressam Salvador Dali’nin eserleri NFT’ye dönüştürülerek 13 Nisan’da satışa çıktı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da ilk NFT sanat galerisi açıldı.

Animoca Brands CEO’su ve Web3 yenilikçisi Yat Siu, ApeCoin ve toplulukla ilgili mevcut stake etme yükümlülüklerini detaylandıran geçici bir zaman çizelgesi yayınladı.

Bored Ape Yat Kulübü’nün bir üyesi olmak için her geçen gün daha iyiye gidiyor. Her zaman popüler olan NFT projesi ve markası şimdi beyaz perdeye geliyor.

Önceki

NFT Dünyasını Anlamak İçin Akaretler'e Kulak Verin

Sonraki

Artık hiçbir şey eskisi gibi değil mi?

Related Posts
Devamını Oku

Dalgalar Nasıl Oluşur?

Nihat Özdal’ın “Dalgalar Nasıl Oluşur?” kitabındaki metinler, sanatçı Ecem Dilan Köse tarafından yapay zekâ aracılığıyla yorumlandı. Eserler Ayzeradant…
Total
0
Share