Ozzfest’ten Game of Thrones’a Haftanın NFT Gündemi…

Haftanın NFT gündemi burada!

NFTIFY ekibi olarak haftanın öne çıkan metaverse, kripto, NFT ve dijital sanat üzerine haberlerini sizler için derledik.

Bu hafta NFT gündeminde neler vardı? Hangi konular ön plana çıktı? Haftanın NFT haberlerine gelin hızlıca göz atalım…

Bu hafta başlamış olan FTX iflas mahkemesi sürecinde yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. İflas başvurusunun ardından çok önemli bir hack olayının yaşandığı FTX’de kalan 740 milyon dolarlık varlığın soğuk cüzdanlarda saklanması için BitGo’nun görevlendirilmesini istedi. Bu konuda açıklamalar yapan BitGo CEO’su Mike Belshe kripto paralarda insan eliyle oluşan felaketleri bitirmek konusunda ciddileşme zamanının geldiğini belirtti.

Ethereum geliştiricileri yeni bir devnet tanıtımı yaptı. Bu sayede validatörlerle stake edilen Ethereum’ların kilitlerinin açılması sağlanacak. Bu oluşturulan devnet, Ethereum müşteri takımlarını validatörlerin stake’lerini iptal etmesi durumuna hazırlıyor. 

Cardano yeni halka açık Plutus DApp geliştiricileri için bir kaynak bölümü ekledi. Zaten başlangıç seviyesinden uzmanlara kadar kaynak sunumu yapan Cardano web sitesi, artık Plutus DApps için bir bölüm de barındırıyor.

Instagram NFT’leri neredeyse burada! İçerik Oluşturucu Haftası 2022 etkinliği sırasında Meta, içerik oluşturucu para kazanma sisteminde bir güncelleme duyurdu.

Birleşik Krallık milletvekilleri, NFT düzenlemeleri hakkında halkın ne düşündüğünü duymak istiyor. Bu nedenle yeni bir soruşturma yapacak.

En popüler kripto para cüzdanlarından biri olan Metamask, NFTBank ile ortaklaşa bir NFT portföy izleme özelliği başlattı.

Game of Thrones evreni, çevre dostu NFT pazarı Nifty’s ile resmi bir dijital koleksiyon dünyasının lansmanı ile genişliyor: GoT Build Your Realm.

Televizyon yönetmeni ve seslendirme sanatçısı Justin Roiland tarafından Web3 girişim şirketi Paradigm’in desteğiyle oluşturulan Art Gobblers koleksiyonu şimdiden 14 Milyon dolar değerinde ticaret hacmi gördü.

Rock Yıldızı Ozzy Osbourne’un gözü Ozzfest 2022 için metaverse’de. Osbourne, Decentraland’ın Metaverse Müzik Festivali’nin (MVMF) ikinci yılının önemli bir parçası olarak katılacak.

Bir sonraki haftanın gündemi için bizi takipte kalın…

Önceki

Silikon Vadisi çöküyor mu? 

Sonraki

Sinenkosi Msomi

Related Posts
Devamını Oku

Dalgalar Nasıl Oluşur?

Nihat Özdal’ın “Dalgalar Nasıl Oluşur?” kitabındaki metinler, sanatçı Ecem Dilan Köse tarafından yapay zekâ aracılığıyla yorumlandı. Eserler Ayzeradant…
Total
0
Share