Yeni NFT Platformları, NFT Sergileri ve Proje Haberleri

Haftanın Gündemi Burada!

NFTIFY ekibi olarak haftanın öne çıkan metaverse, yapay zekâ, kripto, NFT ve dijital sanat üzerine son trendleri ve gelişmeleri haberdar ettiğimiz Gündem maddelerini sizler için derledik.

Bu hafta NFT gündeminde neler vardı? Hangi konular ön plana çıktı? Haftanın NFT haberlerine gelin hızlıca göz atalım…

-Bored Ape Yacht Club ve CryptoPunks gibi dikkat çekici projelerin arkasındaki önde gelen NFT şirketi Yuga Labs , bu yılın sonundan önce bir pazar yeri oluşturmak için önde gelen zincirler arası NFT pazarı Magic Eden ile heyecan verici bir işbirliği yapıyor. 

-Popüler Solana kripto ve NFT cüzdanı Phantom, ‘Camera Mint’ adlı çığır açan bir özelliği tanıttı. Bu özellik sayesinde, tek bir dokunuşla kolayca NFT basılabiliyor.

-Eski bir yatırım bankacısıyken öncü NFT sanatçısına dönüşen Tom Yoo, dikkat çekici sanatsal yaratımlarıyla ComplexCon’da bir ayak izi bırakıyor: İkonik “Jordan 1” spor ayakkabısının 3 metrelik devasa LEGO heykeli. Bu devasa sanat eseri, çocukluk nostaljisi ile modern dijital sanatı birleştiriyor. Bunun yanı sıra, her biri 21 1/4″ x 12 5/8” boyutlarında aynı temaya sahip sınırlı sayıda altı heykel sunuluyor.

-Herbert W. Franke’nin yeni NFT’leri ortaya çıkıyor. Herbert W. Franke Vakfı’yla iş birliği içinde yapılan ikinci kişisel sergisi ZENTRUM, rastgele kodlarla birleştiren, her yinelemenin benzersiz ve orijinal olmasını sağlayan, sonsuz döngüde çalışan soyut bir animasyondur. ZENTRUM, Herbert W. Franke’nin Haziran 2022’de MATH ART’tan sonra çıkardığı ilk NFT sürümü olacak. 

Bir sonraki haftanın gündemi için bizi takipte kalın…

Önceki

Disney "Pinnacle" Adlı NFT Platformu Oluşturdu

Sonraki

Yapay zeka Cere, üniversitede derse katılıp öğrencilere Shakespeare anlatıyor

Related Posts
Devamını Oku

Dijital Sanat Evreni Epson’la Genişliyor

Epson lazer projeksiyon teknolojisi, görsel sanatlar ve mekan enstalasyonları gibi çeşitli alanlarda etkileyici ve sürükleyici bir sanat deneyimi yaşatıyor.
Total
0
Share