The Sandbox’ın MoCDA Sergisi ‘Impossible Worlds’ ile Devam Ediyor

The Sandbox’ın iki bölümden oluşan, MoCDA üyesi Tom Van Avermaet tarafından kurulan Museum of Contemporary Digital Art (MoCDA) sanat sergisinin ikinci bölümü ‘Impossible Worlds’ yarın sona eriyor.

Impossible Worlds, Sandbox kullanıcılarına 10.000 $SAND ödül verme şansı veriyor. Burada, her biri 200 $SAND alacak olan 50 kişi, yarışmaya katılan kullanıcıların arasından rastgele seçilecek.

Giriş yapmak için tamamlanması gereken görevlerden biri şu metni içeren bir tweet yapmaktır: “200 mSAND kazanma şansı için #TheSandbox haftalık yarışmasına yeni katıldım! İşte ‘Impossible Worlds’ sergisinden en sevdiğim parça bu, aşağıdaki ekran görüntüsüne göz atın!”.

Metninden de anlaşılacağı gibi, tweet ayrıca sergiden en çok sevilen sanat eserinin önünde duran The Sandbox avatarının bir görüntüsünü, eserin adını ve yaratıcısını içermelidir. Bu şekilde, sanatçılar daha fazla görünürlük kazanırken topluluk üyeleri katılımları için ödüllendirilebilir.

Yarışma, The Sandbox metaverse içinde, merakla beklenen Alpha Season 3’e hazırlık gibi, devam eden bir telaşın ortasında geliyor.

Önceki

Afrika Metaverse Müzesi Voxels’da Açılıyor

Sonraki

NEN NFT, Yapay Zekâyı NFT Alanına Getiriyor

Related Posts
Devamını Oku

Dijital Sanat Evreni Epson’la Genişliyor

Epson lazer projeksiyon teknolojisi, görsel sanatlar ve mekan enstalasyonları gibi çeşitli alanlarda etkileyici ve sürükleyici bir sanat deneyimi yaşatıyor.
Total
0
Share