2023 Yılında NFT Alanında Takip Edilecek 10 Sanatçı: Emone LaRussa

Emone LaRussa ile tanışın!

2023’e nihayet girdik. Bu yıl boyunca NFT alanında adından söz ettirecek, Web3’ün en etkili, yaratıcı sanatçılarının çalışmalarını dört gözle merak ve takip ediyor olacağız. Bu yazıda Nft Now’ın hazırladığı Next Up listesinde yer alan, gelecek vadeden sanatçılara bakacağız. Önümüzde günler boyunca blok zincirdeki, dijital alandaki, Web3’teki pek çok “NFT ustaları”nın üretimlerini, neler yaptıklarını mercek altına alacağız.

Bugünün konuğu hareketli grafikler konusunda uzmanlaşmış sanatçı Emone LaRussa.

Emone LaRussa

Emonee LaRussa , kariyeri boyunca Kanye West, Lil Nas X, Dababy, John Legend ve daha birçok sanatçıyla çalışan Emmy ödüllü bir hareketli grafik sanatçısıdır. 2022 ilkbaharında LaRussa, 64. Grammy Ödülleri’ni kutlamak için NFT’ler oluşturmak üzere üç sanatçıdan biri olarak seçildiğinde halkın dikkatini daha da çekti . Ardından, sonbaharda, kâr amacı gütmeyen JumpStart Tasarımcıları için bir kampanyaya öncülük etti ve yetersiz hizmet alan topluluklardaki çocuklara bilgisayar ve dijital sanat programları sağlamak için başarılı bir şekilde 50.000 $ topladı ve yılı hayırsever bir patlama ile kapattı.

Önceki

Markaların NFT Girişimlerinden Kripto Ağına Haftanın Gündemi

Sonraki

Related Posts
Devamını Oku

Dijital Sanat Evreni Epson’la Genişliyor

Epson lazer projeksiyon teknolojisi, görsel sanatlar ve mekan enstalasyonları gibi çeşitli alanlarda etkileyici ve sürükleyici bir sanat deneyimi yaşatıyor.
Total
0
Share